В області введено режим надзвичайної ситуації
- Деталі
- Опубліковано: Середа, 18 березня 2020, 13:43
Алгоритм заходів з недопущення поширення випадків соу-19 в закладах громадського харчування та продовольчої торгівлі
- Деталі
- Опубліковано: Середа, 18 березня 2020, 13:22
Поширення випадків нової коронавірусної інфекції (Cov )
краінах Європейського союзу та країнах, що ділять спільний державний і кордон з Україною, потребують підвищення рівня обізнаності, посилення та проведення додаткових профілактичних заходів в закладах громадського харчування та продовольчої торгівлі на всій території країни.
Як знизити ризик інфікування коронавірусом.
Слідкуйте за актуальною інформацію про спалах, яку можна знайти на веб-сайт МОЗ України та Bo03, і дотримуйтесь перерахованих нижче правил
АЛГОРИТМ дій працівників Головного управління при виявленні ознак порушення рішення Постійної комісії з питань техногенно- екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Київської міськдержадміністрації (протокол № 9 від 11.03.2020 року)
- Деталі
- Опубліковано: Середа, 18 березня 2020, 13:09
1.Повідомлення під підпис суб'єкта господарювання зі змістом протоколу о 9 від 11.03.2020 року та постанови КМУ № 211 від 11.03.2020 року.
2. Встановлення ознак невиконання протоколу № 9 від 11.03.2020 року з боку посадових осіб суб'єкта господарювання. До прикладу: заклад працює, посадові особи відмовляються отримувати/ознайомлюватися з протоколом № 9 від 11.03.2020 року.
3. Здійснення виклику слідчо-оперативної групи.
Увага! При здійсненні співробітником Головного управління виклику обов'язково повідомляти про ознаки порушення статті 325 Кримінального кодексу України - Порушення правил та норм, встановлених з метою запобігання епідемічним та іншим інфекційним
захворюванням, а також масовим неінфекційним захворюванням (отруєнням) і боротьби з ними, якщо такі дії спричинили або завідомо могли спричинити поширення цих захворювань, - карається штрафом до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років.
Протокол засідання Постійної комісії з питань техногенно екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій «Про додаткові заходи запобігання поширенню нової коронавірусної інфекції (COVID 19)» (повний текст документу) 11 березня 2020 року, 13:37
- Деталі
- Опубліковано: Середа, 18 березня 2020, 13:01
ПРОТОКОЛ № 9
11.03.2020 09-30
ГОЛОВУВАВ: Заступник голови Київської міської державної адміністрації, перший заступник голови Постійної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) Пантелеєв П.О.
ПРИСУТНІ: члени Постійної комісії (за списком), запрошені (за окремим списком)
СЛУХАЛИ: «Про попередження розповсюдження нової коронавірусної інфекції (COVID-19) та введення обмежувальних заходів на території міста Києва»
Рекомендації для керівників закладів громадського харчування та продовольчої торгівлі .
- Деталі
- Опубліковано: Середа, 18 березня 2020, 12:56
З метою недопущення виникнення та поширення випадків захворювання на гостру респіраторну хворобу, спричинену коронавірусом Соvіd-19, керівникам закладів громадського харчування та продовольчої торгівлі, незалежно від іх підпорядкування і форми власності, необхідно забезпечити наступні профілактичні та протиепідемічні заходи:
- проводити роз'яснювальну роботу з персоналом щодо індивідуальних заходів профілактики та реагування на виявлення симптомів серед працівників;
- забезпечити працівників, які мають найбільший контактів відвідувачами, засобами індивідуального захисту (ЗІЗ) (з розрахунку 1 медична маска на 3 години роботи на особу та 1 флакон (100 мл) спиртовмісного антисептика на 1 особу на зміну (до 12 годин), провести відповідне навчання з використання та знешкодження відпрацьованих масок, серветок та встановити відповідний контроль за дотриманням правил;
- забезпечити дотримання дистанції працівниками, які мають найбільший контакт із відвідувачами, на відстань як мінімум 1 метра, або встановити захисні екрани для захисту працівників;
Детальніше: Рекомендації для керівників закладів громадського харчування та продовольчої торгівлі .
Більше статей...
- Протокол засідання постійної комісії з питань ТЕБ та НС «Про запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої короновірусом SARS-CoV-2, та введення обмежувальних заходів на території міста Києва»
- Протокол засідання Постійної комісії з питань техногенно екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій «Про додаткові заходи запобігання поширенню нової коронавірусної інфекції (COVID 19)»
- Антибактеріальний гель в домашніх умовах
- Всесвітній день захисту прав споживачів