На території Солом'янського району ( вул. Каменярів, 48 ) було проведено профілактичне щеплення.

17 червня фахівцями відділу протиепізоотичної та профілактичної роботи з інфекційних та незаразних хвороб тварин Об'єднання ветеринарної медицини в м. Києві проведено щеплення проти сказу котів, собак, вакциною «Рабістар» в кількості 52 голів ( 8 - котів ; 44 - собак)

  Проведена роз'яснювальна робота серед населення та власників тварин про небезпеку сказу, про необхідність профілактичних щеплень.

На території Святошинського району ( селище Катеринівка) було проведено профілактичне щеплення.

  16 червня  фахівцями відділу протиепізоотичної та профілактичної роботи з інфекційних та незаразних хвороб тварин Об'єднання ветеринарної медицини в м. Києві проведено щеплення проти сказу котів, собак, вакциною «Рабістар» в кількості 29 голів ( 19 - котів  ; 10 - собак)
  Проведена роз'яснювальна робота серед населення та власників тварин про небезпеку сказу, про необхідність профілактичних щеплень.

 

 

 

 

 

Забір крові у коней на території Дніпровського району

Фахівцями відділу протиепізоотичної та профілактичної роботи з інфекційних та незаразних хвороб тварин Об'єднання ветеринарної медицини в м. Києві 5 червня  на території Дніпровського району було зроблено плановий забір крові у коней для дослідження на САП, Парувальну неміч : острів Долобецький - 2 голови та Венеційський - 2 голови, Труханів острів- 21голова.
 Також зроблено щеплення проти сибірки коней -всього 25 голів та 10 голів дрібної рогатої худоби.

Об’єднання ветеринарної медицини в м. Києві надає ветеринарно-санітарні послуги на потужності з забою тварин.

  Уповноважена особа здійснює контроль за надходженням ідентифікованих згідно чинного законодавства живих тварин, супроводженням їх відповідними документами, в т.ч. ветеринарним свідоцтвом чи ветеринарною довідкою, їх станом, умовами і термінами передзабійної витримки тварин. А також:
- контролює наявність дезбарєра;
- контролює черговість забою тварин;
- проводить ветеринарно-санітарну експертизу туш та органів забійних тварин;
- наносить позначку придатності та ветеринарні штампи;
- проводить контроль трихінелоскопії для мяса свинини, конини;
- проводить відбір зразків мясосировини для дослідження в державній лабораторії;
- контролює дослідження шкір тварин та їх клеймування;
- контролює простежуваність (крок назад, крок вперед);
- контролює умови зберігання (температурно-вологісні режими, товарне сусідство) при зберіганні м’ясосировини;
- контролює умови транспортування м’яса;
- здійснює методичне керівництво та контроль роботи помічника
державного ветеринарного інспектора;
  Своєю кропіткою та наполегливою працею уповноважені особи працюють для забезпечення захисту життя , здоров’я та інтересів споживачів.