Посилення ветеринарно-санітарного контролю в умовах літньої спеки

  • Друк

  У відділі з організації профілактичних та ветеринарно-санітарних заходів на суб’єктах господарювання відбулася нарада, присвячена актуальним питанням, що постали у зв’язку з настанням літнього сезону.
  У ході наради обговорювали нагальні питання, які безпосередньо стосуються змін у температурному режимі, що пов’язані з підвищенням температури повітря. Учасники наради звернули особливу увагу на вплив спеки на умови  зберігання продукції, а також на загальний санітарний стан об'єктів господарювання.
  З огляду на погодні умови, було наголошено на необхідності посилення температурного режиму, зокрема через запровадження додаткових заходів контролю за дотриманням нормативів щодо мікроклімату в приміщеннях, вентиляції.
 Також акцент зроблено на важливості профілактичної роботи, регулярного моніторингу санітарного стану приміщень та об'єктів.