Нормативна база

НАКАЗ 06.02.2017 № 42 Про затвердження форми акта, складеного за результатами проведення планового (позапланового) заходу державного контролю стосовно додержання операторами ринку гігієнічних вимог щодо поводження з харчовими продуктами

МІНІСТЕРСТВО АГРАРНОЇ ПОЛІТИКИ ТА ПРОДОВОЛЬСТВА УКРАЇНИ

НАКАЗ

06.02.2017  № 42


Зареєстровано в Міністерстві
юстиції України
15 березня 2017 р.
за № 358/30226

{Наказ втратив чинність на підставі Наказу Міністерства аграрної політики та продовольства № 447 від 08.08.2019}

Про затвердження форми акта, складеного за результатами проведення планового (позапланового) заходу державного контролю стосовно додержання операторами ринку гігієнічних вимог щодо поводження з харчовими продуктами

Відповідно до частини п’ятої статті 12 Закону України "Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів" та пункту 8 Положення про Міністерство аграрної політики та продовольства України, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 25 листопада 2015 року № 1119, НАКАЗУЮ:

1. Затвердити форму акта, складеного за результатами проведення планового (позапланового) заходу державного контролю стосовно додержання операторами ринку гігієнічних вимог щодо поводження з харчовими продуктами, що додається.

2. Департаменту продовольства забезпечити у встановленому порядку подання цього наказу на державну реєстрацію до Міністерства юстиції України.

3. Цей наказ набирає чинності з дня його офіційного опублікування.

4. Контроль за виконанням наказу покласти на першого заступника Міністра М. Мартинюка.

Міністр

Т. Кутовий

ПОГОДЖЕНО:

Голова Державної служби України
з питань безпечності харчових продуктів
та захисту споживачів

В.о. Міністра охорони здоров'я України

 



В.Лапа

У.Супрун


 


ЗАТВЕРДЖЕНО
Наказ
Міністерства аграрної політики
та продовольства України
06.02.2017  № 42


Зареєстровано в Міністерстві
юстиції України
15 березня 2017 р.
за № 358/30226

АКТ,
складений за результатами проведення планового (позапланового) заходу державного контролю стосовно додержання операторами ринку гігієнічних вимог щодо поводження з харчовими продуктами

Директор
Департаменту продовольства


М. Мороз