Відпрацювання приватного сектору на предмет виявлення хворого свинопоголів’я

Фахівцями відділу протиепізоотичної та профілактичної роботи з інфекційних та незаразних хвороб тварин Об'єднання ветеринарної медицини в м. Києві провели відпрацювання на рішення ДНПК щодо ліквідації АЧС приватного сектору на предмет виявлення хворого свинопоголів'я.

На території Голосіївського району ( вул. Галини Севрук ) було проведено профілактичне щеплення

28 вересня фахівцями відділу протиепізоотичної та профілактичної роботи з інфекційних та незаразних хвороб тварин Об'єднання ветеринарної медицини в м. Києві проведено щеплення проти сказу котів, собак, вакциною «Рабістар» в кількості 36 голів ( собак - 11; коти- 25 ).

  Проведена роз'яснювальна робота серед населення та власників тварин про небезпеку сказу, про необхідність профілактичних щеплень.
 
 
 
 
 

Вітаємо !

Вітаємо з Днем захисників, захисниць  та Святої Покрови! Бажаємо миру, щастя та міцного здоров'я всім, хто відстоює незалежність, безпеку  та суверенітет нашої країни. Низький уклін і вічна пам'ять загиблим воїнам. Ми пам'ятаємо та шануємо їх жертву за мир і незалежність України.
Слава Україні! Героям Слава!

Всесвітній день боротьби проти сказу

28 вересня - Всесвітній день боротьби проти  сказу!
Дієвий засіб профілактики сказу щорічне щеплення домашніх тварин.
Вакцинація рятує життя!  

Відділ організації протиепізоотичних, ветеринарно-санітарних заходів на суб’єктах господарювання та надання адміністративних послуг провели нараду

У відділі організації протиепізоотичних, ветеринарно-санітарних заходів на суб’єктах господарювання та надання адміністративних послуг Об’єднання ветеринарної медицини в м. Києві 21 вересня відбулася  нарада з офіційними лікарями ветеринарної медицини на тему : «Основні вимоги законодавства України щодо безпечності харчових продуктів та здійснення контролю за їх виконанням". Сучасні аспекти організації виробництва продуктів харчування, запровадження постійно діючих процедур, заснованих на принципах системи аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках, забезпечення систему простежуваності при постачанні продуктів харчування та сировини на суб’єкти господарювання.